1074 Budapest, Rózsák tere 10.

2022.03.27.

Szerdán este hat órakor Előszenteltek Liturgiát végzünk, ezt követően Krétai Szent András bűnbánati kánonját fogjuk elimádkozni.

Pénteken 17 órára várjuk azokat a párokat, akik idén szeretnének házasságot kötni. A közös jegyesoktatást követően későbbiekben az eskető atyákkal személyesen folytatódik majd a felkészülés. Szeretettel várjuk a jegyespárok jelentkezését.

Pénteken hat órakor Előszenteltek liturgiát tartunk.

A héten tovább folytatjuk a háború sújtotta területek támogatását. A tárgyi felajánlásokat, különösen is tartós élelmiszert továbbra is kérünk a rászorulók nevében. Vegyük figyelembe, hogy csak tartós élelmiszerre és tisztítószerre van szükség. A fővárosban tartózkodó menekültek ideiglenes elszállásolásában is konkrét segítséget kérünk.

Április 6-án, szerdán Görögkatolikus lelkigyakorlat lesz a Ferenciek terén 17.30-tól. Részletek a plakáton!

Április 9-én Lázárszombat délutánján pedig dr. Vincze Krisztián atya tart templomunkban lelkigyakorlatot. Az elmélkedések alatt gyóntatás is lesz.

Az adóbevallási időszak közeledtével kérjük kedves híveinket, hogy baráti és rokoni körben is ajánlják az egyházközségünk segítségére létrehozott Szent Jozafát Alapítvány számára a civil szervezetek támogatására szánható 1%-ot. Az alapítvány adószáma: 19672270-1-42

Áldott vasárnapot kívánunk!

Kaskötő Miklós s. lelkész

dr. Jaczkó Sándor parókus

dr. Lakatos Péter h. lelkész

Minden jog fenntartva © Budapesti Görögkatolikus Parókia, 2023.

Cím: 1074 Budapest, Rózsák tere 10.  ¦  Telefonszám: +361 322-40072

0
Intézmények
0
Közösségek
0
Karitatív