1074 Budapest, Rózsák tere 10.

2022.07.10.

Jövő vasárnap a 10 órai Szent Liturgiát a Kossuth Rádió élőben közvetíti a templomunkból.

Az augusztus 14-i máriapócsi nagybúcsúra zarándoklatot hirdetünk. A viteldíj 10.000 Ft-ra emelkedett, mivel a buszok nem jogosultak az üzemanyag hatósági árkedvezményre. Az ebből eredő bizonytalanság miatt augusztus 2-ig várjuk a jelentkezéseket a viteldíj befizetésével.

A felek kérésére hirdetjük, hogy Földi Gergely János római katolikus ifjú, Földi Gergely római- Sipos Erzsébet római katolikus szülők fia feleségül kívánja venni Rigó Viktória görögkatolikus hajadont Rigó Miklós görögkatolikus és Batta Anikó református szülők leányát. Aki a jegyesek között akadályt tud, legyen szíves jelezni.

Az őszi népszámlálás kapcsán önkénteseket keresünk, akik abban tudnak segítségünkre lenni, hogy el tudjuk érni azokat a görögkatolikusokat is parókiánk területén, akik esetleg évek, évtizedek óta nincsenek a látókörünkben. Továbbá szeretnénk híveinket ösztönözni arra is, hogy népszámlálási biztosként segítsék az állami felmérést. Minél több görögkatolikus jelentkezik népszámlálási biztosnak, annál inkább remélhetjük a görögkatolikus híveink megfelelően válaszolnak a vallásra vonatkozó kérdésre.

A Szemle legújabb száma megvásárolható a sekrestyében.

A nyári vakáció során is törekedjünk a vasárnap megszentelésére, valamint egyházunk anyagi támogatására is, amit ezúton is hálásan köszönünk.

Áldott vasárnapot kívánunk mindenkinek!

Kaskötő Miklós s. lelkész

dr. Jaczkó Sándor parókus

Mihalovics Mihály h. lelkész

Minden jog fenntartva © Budapesti Görögkatolikus Parókia, 2023.

Cím: 1074 Budapest, Rózsák tere 10.  ¦  Telefonszám: +361 322-40072

0
Intézmények
0
Közösségek
0
Karitatív