1074 Budapest, Rózsák tere 10.

2022.12.25.

Holnap, Karácsony második napján vasárnapi miserend szerint végezzük a szertartásokat. A 10 órai Szent Liturgiát Fülöp érsek-metropolita tartja. Karácsony harmadik napján (kedden) hétköznapra eső ünnepnap szerint tartjuk a szertartásokat. A karácsonyi időpontokat a parókia honlapján, a hátsó Hirdetőtáblán vagy a Hírmondóban is megtalálhatjuk.

Az Óévi hálaadást szombaton az esti fél hatos Liturgiában végezzük. Vasárnap, január elsején Urunk körülmetélését és Szent Bazil főpapot ünnepeljük.

Szeretettel várjuk a jövő évi Házasság hetére a kedves leendő résztvevőket. Bővebb információ a kihelyezett plakátról, vagy a Parókia honlapjáról nyerhető. Kérjük a házaspárokat, hogy a karácsonyi ünnepkör részleteit jegyezzék meg, mivel a Házasság hete első játéka is ehhez kapcsolódik.

A Szemlélet újság aktuális száma megérkezett. A sekrestyében megvásárolható. Ugyancsak kapható még a jövő évi Ikonnaptár, a Kalendárium és a fali-és asztalinaptár is.

Az év vége közeledtével szeretettel kérjük a kedves testvéreket, hogy segítsék parókiánk működését az egyházfenntartási hozzájárulás befizetésével. Egyben köszönjük mindazoknak, akik egyházfenntartási hozzájárulásukkal már támogatták egyházközségünket.

Áldott vasárnapot kívánunk mindenkinek!

Kaskötő Miklós s. lelkész

dr. Jaczkó Sándor parókus

Mihalovics Mihály h. lelkész

Minden jog fenntartva © Budapesti Görögkatolikus Parókia, 2023.

Cím: 1074 Budapest, Rózsák tere 10.  ¦  Telefonszám: +361 322-40072

0
Intézmények
0
Közösségek
0
Karitatív