1074 Budapest, Rózsák tere 10.

2023.01.08.

A Görögkatolikus Szemle Kalendáriuma, az ikonnaptár és a Falinaptár is megvásárolható a sekrestyében.

Vízkereszt ünnepével elkezdődik a házszentelések időszaka. Szeretettel látogatjuk meg a kedves testvéreket és családjaikat, hogy az Isten áldását ilyen módon otthonaikba is elvihegyük. Időpontot egyeztetni lehet személyesen, akár telefonon vagy email-ben.

Havonta egy alkalommal közös vasárnapi ebédet szervezünk a 10 órai Liturgia után, melyre mindenkit nagy szeretettel várunk! Az ebéd felajánláson alapul: a vasárnapi ebédre szánt pénzt, ha úgy gondolod, tedd az ott kihelyezett perselybe, amit a hónap karitatív céljára fordítunk (pl. egy szegény család megsegítése, árvák támogatása stb…) Az első közebéd január 29-én lesz, amire szeretettel várunk!

Az Ömunenikus Imahétre idén január 15 és 22 között kerül sor. Január 20-án pénteken dr. Khaled A László metodista szuperintendens hirdet igét templomunkban este 6 órakor.

A Házasság hetére továbbra is várjuk az érdeklődő házaspárokat. Jelentkezési határidő január 15, jövő vasárnap.

Egyházközségünk farsangi bálját február 18-ra tervezzük. Hamarosan a részleteket is ismertetjük.

Az Ifjúsági Világtalálkozó idén Lisszabonban lesz augusztus 1–6 között. Az esemény összköltsége (utazás, szállás, étkezés, helyközi utazás, biztosítás) várhatóan 400.000- Ft. Az utazás költsége négy részben oszlik meg a jelentkező személy, az egyházközség, az egyházmegye és a Metropólia között, illetve a Magyar Katolikus Püspöki Kar is támogatja kiutazó fiatalokat. Január 15-ig várjuk előzetesen a 16–30 év közötti jelentkezőket!

Áldott vasárnapot kívánunk!

Kaskötő Miklós s. lelkész

dr. Jaczkó Sándor parókus

Mihalovics Mihály h. lelkész

Minden jog fenntartva © Budapesti Görögkatolikus Parókia, 2023.

Cím: 1074 Budapest, Rózsák tere 10.  ¦  Telefonszám: +361 322-40072

0
Intézmények
0
Közösségek
0
Karitatív