1074 Budapest, Rózsák tere 10.

2022.01.15.

Az Ömunenikus Imahétre idén január 15 és 22 között kerül sor. Január 20-án pénteken dr. Khaled A László metodista szuperintendens hirdet igét templomunkban este 6 órakor.

Havonta egy alkalommal közös vasárnapi ebédet szervezünk a 10 órai Liturgia után, melyre mindenkit nagy szeretettel várunk! Az ebéd önkéntes felajánláson alapul: a vasárnapi ebédre szánt pénz az ott kihelyezett perselybe helyezhető, amit a hónap karitatív céljára fordítunk (pl. egy szegény család megsegítése, árvák támogatása stb…) Az első közebéd január 29-én lesz, amire szeretettel várunk!

A Házasság hetére továbbra is várjuk az érdeklődő házaspárokat. Jelentkezési határidő ma zárul, a felkészülés on-line játékkal kezdődik a holnapi naptól.

Egyházközségünk batyus bálját február 18-ra tervezzük a Szent Anna Görögkatolikus Gimnáziumban. A szervezés érdekében kérjük a mielőbbi on-line vagy személyes regisztrációt. A belépő ára 5000 Ft, diákoknak 50%-os kedvezményt tudunk biztosítani. A program este 6 órakor vecsernyével kezdődik, amit rendhagyó módon a gimnáziumban tartunk.

Az Ifjúsági Világtalálkozó idén Lisszabonban lesz augusztus 1–6 között. Az esemény összköltsége (utazás, szállás, étkezés, helyközi utazás, biztosítás) várhatóan 400.000- Ft. Az utazás költsége négy részben oszlik meg a jelentkező személy, az egyházközség, az egyházmegye és a Metropólia között, illetve a Magyar Katolikus Püspöki Kar is támogatja kiutazó fiatalokat. Várjuk előzetesen a 16–30 év közötti jelentkezőket!

Áldott vasárnapot kívánunk!

Kaskötő Miklós s. lelkész

dr. Jaczkó Sándor parókus

Mihalovics Mihály h. lelkész

Minden jog fenntartva © Budapesti Görögkatolikus Parókia, 2023.

Cím: 1074 Budapest, Rózsák tere 10.  ¦  Telefonszám: +361 322-40072

0
Intézmények
0
Közösségek
0
Karitatív