1074 Budapest, Rózsák tere 10.

2023.03.05.

A nagyböjt szerdáin és péntekjeit az előírt aliturgikus formában tartjuk. Ezen a két napon reggel fél nyolckor utrenyét tartunk, míg este hatkor Előszenteltek Liturgiáját végzünk. Mindenkit buzdítunk, hogy lehetőség szerint kapcsolódjon be ezekbe a böjti Istentiszteletekbe.

Szombaton a reggeli fél nyolcas misében Hramotát végzünk elhunyt szeretteinkért.

Vasárnap a földrengés sújtotta Szíria számára gyűjtünk. A mai nappal fogadjuk még az olyan ruhaadományokat, ami a bajbajutottaknak segítséget jelent.

A Szent Atanáz Kegytárgybolt egy rajpályázatot és egy tanúságtételi pályázatot írt ki a nagyböjt témájában. A részleteket a hirdetőfalon találjuk meg.

Március 24 és 26 között egyházközségi utazást, zarándoklatot tervezünk. Program: Reggel 9-kor indulás, győri városnézés, Ják, este horvát nyelvű szentmise. Gyümölcsoltó Boldogasszony napján a Mária Weinberg-i kegyhelyen veszünk részt Liturgián és grazi városnézés. A kirándulás ára 65 Ezer Ft, ami tartalmazza a szállást, utazást, belépőket, a pénteki vacsorától a vasárnapi ebédig az étkezést. Jelentkezni március 12-ig lehetséges a díj befizetésével és az érvényes úti okmány számának megadásával lehet.

Áldott vasárnapot kívánunk!

Kaskötő Miklós s. lelkész

dr. Jaczkó Sándor parókus

Mihalovics Mihály h. lelkész

Minden jog fenntartva © Budapesti Görögkatolikus Parókia, 2023.

Cím: 1074 Budapest, Rózsák tere 10.  ¦  Telefonszám: +361 322-40072

0
Intézmények
0
Közösségek
0
Karitatív