1074 Budapest, Rózsák tere 10.

2023.06.18.

Szombaton Keresztelő János próféta születésének ünnepét tartjuk. A szertartásokat a hétköznapra eső ünnepi rend szerint végezzük.

Már hosszú ideje érik közösségünkben egy kórus megalapításának gondolata. Emelné a Liturgia fényét, szépségét, ha egy állandó kórus lenne a templom szolgálatában. Minden kedves érdeklődőt várunk, akinek van zenei előképzettsége és azt is, aki pusztán csak szeret énekelni. Jelentkezni személyesen a sekrestyében, a parókia levelezőlistáján, vagy a 06 (20) 507-4996-os telefonszámon.

Ferenc pápa idei lelkipásztori látogatásának emlékére egy díszfát kívánunk elültetni a testvéregyházakkal és a helyi önkormányzattal közösen a Rózsák terei parkban. Az eseményhez kapcsolódó emléktábla avatására június 19-én, hétfőn 17 órakor kerül sor.

A Szent Anna Görögkatolikus Gimnázium tanévzáróját június 21-én, szerdán délután négy órakor tartjuk templomunkban.

Köszönjük mindazoknak, akik az adóbevallási időszak alatt a Szent Jozafát Alapítványunk működését az adó egy százalékkal támogatták. Egyben köszönjük mindazoknak, akik befizetett egyházfenntartási hozzájárulásukkal, vagy banki átutalással segítették idén egyházközségünk működését vagy a közeljövőben ezt tervezik.

Áldott vasárnapot kívánunk!

Kaskötő Miklós s. lelkész

dr. Jaczkó Sándor parókus

Mihalovics Mihály h. lelkész

Minden jog fenntartva © Budapesti Görögkatolikus Parókia, 2023.

Cím: 1074 Budapest, Rózsák tere 10.  ¦  Telefonszám: +361 322-40072

0
Intézmények
0
Közösségek
0
Karitatív