1074 Budapest, Rózsák tere 10.

2023.08.27.

Szeretettel várjuk a kedves jelenkezőket, érdeklődőket kórus meghallgatásra hétfőn, tehát holnap 28-án és szerdán 30-án az esti szertartások előtt és után. Aki nem jelentkezett, de mégis érez magában motivációt bátran jöjjön, egy-két egyszerűbb dallamot kell énekelni
és egy rövid beszélgetésen résztvenni.

Kedden Keresztelő Szent János fejvételének emlékezete lesz. A szertartásokat a hétköznapra eső ünnepnap szerint végezzük. Ez a nap egyben böjti nap is!

Szeptember 3-án az iskolásokat valamint a pedagógusokat áldjuk meg a kilenc órai tanévkezdő Liturgiában. A diákok a tolltartójukat feltétenül hozzák magukkal. Az esti vecsernyével kezdődően Fülöp atya vezetésével Jézus imaestet tartunk.

Kirpa Sándor masszőr szeretettel várja híveinket minden hónap második szombatján a közösségi termünkbe egy konzultációval egybekötött rövidebb kezelésre. Adatkezelési lapot a sekrestyében és az irodában lehet beszerezni. Részleteket a levelezőlistán találunk.

Máriapócsra a szeptember 10-i Kisasszony napi búcsúra megyünk. Jelentkezni 7000 Ft befizetésével lehet, ami az utazás mellett tartalmazza a zarándok-ebéd árát is. A busz reggel fél hétkor indul a templom elől.

A szentkúti búcsút szeptember 23-án tartják. Az utazás és az ebéd ára 5000 Ft.

Áldott vasárnapot kívánunk!

Balázs Mihály s. lelkész

dr. Jaczkó Sándor parókus

Mihalovics Mihály h. lelkész

Minden jog fenntartva © Budapesti Görögkatolikus Parókia, 2023.

Cím: 1074 Budapest, Rózsák tere 10.  ¦  Telefonszám: +361 322-40072

0
Intézmények
0
Közösségek
0
Karitatív