1074 Budapest, Rózsák tere 10.

2023.09.17.

A tanítási időben hétfő reggelente nem tartunk liturgiát, mivel a Szent Anna Görögkatolikus Gimnázium növendékei jönnek át imaórára fél nyolcra. Amennyiben hétfő ünnepnap, akkor szokásos módon reggeli Liturgiát végzünk, míg az iskolánk a 10 órai Liturgián vesz részt.

Templomunk búcsúját október elsején tarjuk. A meghívott szónokunk dr. Tóth Tamás, aki a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkára. Mivel a 10 órai liturgia után agapét tartunk, így a déli mise ezen a napon kivételesen elmarad. Akik erre a misére szoktak járni, azokat is várjuk a nagymisére, hogy közösen tudjunk ünnepelni.

Kirpa Sándor masszőr szeretettel várja híveinket minden hónap második szombatján a közösségi termünkbe egy konzultációval egybekötött ingyenes kezelésre. Adatkezelési lapot a sekrestyében és az irodában lehet beszerezni, illetve időpontot foglalni is.

Az Ars Sacra program keretében szeptember 21-én, csütörtökön a Lautitia énekkar lép fel templomunkban este 7 órakor. A görögkatolikus kórus elismeréséből kiemelkedik az Európa- és világbajnoki cím, valamint a KÓTA- és a Hajdú-Bihar Megyei Prima-díj. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

A szentkúti búcsút szombaton, szeptember 23-án tartják. A busz fél nyolckor indul a templom elől.

Áldott vasárnapot kívánunk!

Balázs Mihály s. lelkész

dr. Jaczkó Sándor parókus

Mihalovics Mihály h. lelkész

Minden jog fenntartva © Budapesti Görögkatolikus Parókia, 2023.

Cím: 1074 Budapest, Rózsák tere 10.  ¦  Telefonszám: +361 322-40072

0
Intézmények
0
Közösségek
0
Karitatív