1074 Budapest, Rózsák tere 10.

2023.09.24.

Hétfőn 19 órától a Fiatal Felnőttek csoportja tartja első alkalmát a hittanteremben, melyre minden 18 évét betöltött érdeklődőt szeretettel várunk, aki fiatalnak tartja magát. Adjuk tovább a hírt azoknak, akiket érdekelhet.

Az idén csütörtökénként folytatódik az ikonfestő kör. Két-három új jelentkezőt szívesen fogadnak a korábbi tagok.

Templomunk búcsúját október elsején tarjuk. A meghívott szónokunk dr. Tóth Tamás, aki a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkára. Mivel a 10 órai liturgia után agapét tartunk, így a déli mise ezen a napon kivételesen elmarad. Akik erre a misére szoktak járni, azokat is várjuk a nagymisére, hogy közösen tudjunk ünnepelni.A búcsút a szokásos Közebéddel is összekapcsoljuk, úgyhogy süteményfelajánlásokat szívesen fogadunk és szeretettel kérünk.

Október 6-án és 7-én egy metropóliai ministránstalálkozót szerveznek Nyíregyházán, amely egyben a 2024 július 29 és augusztus 2 közötti római nemzetközi ministráns találkozó előtalálkozója is lesz. Így azon ministránsok jelentkezését várjuk, akik 2024. július 29-ig betöltik a 14. életévüket.

Az elsőáldozásra készülők számára október 8-án (vasárnap) kilenc órakor lesz az első találkozás. Rokoni, ismerősi és baráti körben is hívjuk erre fel a figyelmet az általános iskolások számára.

Áldott vasárnapot kívánunk!

Balázs Mihály s. lelkész

dr. Jaczkó Sándor parókus

Mihalovics Mihály h. lelkész

Minden jog fenntartva © Budapesti Görögkatolikus Parókia, 2023.

Cím: 1074 Budapest, Rózsák tere 10.  ¦  Telefonszám: +361 322-40072

0
Intézmények
0
Közösségek
0
Karitatív