1074 Budapest, Rózsák tere 10.

2023.10.08.

Fülöp metropolita rendelkezését követve a Szentlelket hívó pünkösdi tropárt énekeljük szertartásainkon a szinódusi atyák munkájának segítésére.

Október szerdáin és péntekein Parakliszt végzünk az esti Liturgiák után.

Csütörtökön délután 17:00-kor alsós hittanra várja Hoskó Bence hitoktatónk a gyerekeket.

Pénteken 18 órakor folytatódik a Beszélgetős estünk. Vendégünk dr. Rojkovich Bernadette főorvosasszony, aki az “ Élet és halál kultúrája” témában a “Búcsúzás az élettől” tartja előadását.

A Halottak napi megemlékezésre szokásos módon a sekrestyében és az irodában lehet fölíratni elhunyt szeretteinket. A Hramotát november elsején tartjuk az esti hatos Liturgiában.

Templomunk számára takarításban jártas személyt keresünk, aki megbízhatóan és szakértő módon tud hozzájárulni az Úr hajlékának méltó rendben tartásához.

Adventi utazást tervezünk Debrecenbe december 9-én. Liturgia, városnézés, érseki épület megtekintése, adventi vásárlás szerepel a programban. A bekerülési költség 8.000 Ft, ami a menetjegyen kívüli költségeket tartalmazza. Jelentkezési határidő: november 21.

A parokiális hittanórák rendjét a hirdetőtáblán megtalálhatjuk. A szertartások után az atyákkal és Hoskó Bence hitoktatóval pedig a részleteket is lehet egyeztetni.

Áldott vasárnapot kívánunk!

Balázs Mihály s. lelkész

dr. Jaczkó Sándor parókus

Mihalovics Mihály h. lelkész

Minden jog fenntartva © Budapesti Görögkatolikus Parókia, 2023.

Cím: 1074 Budapest, Rózsák tere 10.  ¦  Telefonszám: +361 322-40072

0
Intézmények
0
Közösségek
0
Karitatív