1074 Budapest, Rózsák tere 10.

2023.12.31

Holnap a polgári újév mellett Urunk körülmetélkedésének és Szent Bazil főpap ünnepe van. A szertartásokat a hétköznapra eső ünnepnap szokásos időpontjaiban végezzük.

Pénteken Vízkereszt előünnepe van. Reggel fél nyolctól végezzük az imaórákat, még este fél hatkor Nagy alkonyati Istentisztelet Nagy Szent Bazil liturgiájával.

Szombaton Vízkereszt ünnepe van. A szertartásokat a hétköznapra eső ünnepnap szokásos időpontjaiban végezzük. A Nagy vízszentelést a 10 órai Szent Liturgiában tartjuk.

Vízkereszt ünnepével elkezdődik a házszentelések időszaka. Szeretettel látogatjuk meg a kedves testvéreket és családjaikat, hogy az Isten áldását ilyen módon otthonaikba is elvigyük. Időpontot egyeztetni lehet személyesen, akár telefonon vagy email-ben.

A jövő évi ikonnaptár után megérkezett a Görögkatolikus Szemle Kalendáriuma és a Falinaptár is, a sekrestyében megvásárolható.

Szeretettel várjuk a jövő évi Házasság hetére a kedves leendő résztvevőket. Bővebb információ a kihelyezett plakátról, vagy a Parókia honlapjáról nyerhető.

Áldott új esztendőt kívánunk!

Balázs Mihály s. lelkész dr. Jaczkó Sándor parókus Mihalovics Mihály s. lelkész

Minden jog fenntartva © Budapesti Görögkatolikus Parókia, 2023.

Cím: 1074 Budapest, Rózsák tere 10.  ¦  Telefonszám: +361 322-40072

0
Intézmények
0
Közösségek
0
Karitatív