1074 Budapest, Rózsák tere 10.

2024.02.18.

A nagyböjt szerdáin és péntekjeit az előírt aliturgikus formában tartjuk, mint ahogy a tavalyi évben már megkezdtük . Ezen a két napon reggel fél nyolckor utrenyét tartunk, míg este hatkor Előszenteltek Liturgiáját végzünk. Mindenkit buzdítunk, hogy lehetőség szerint kapcsolódjon be ezekbe a böjti Istentiszteletekbe.

A következő közebéd február utolsó vasárnapján lesz. A főzést a képviselő testület tagjai vállalták.

Kérjük azokat a párokat, akik idén tervezik esküvőjüket, hogy a nagy nap előtt legalább három hónappal korábban jelezzék szándékukat. A nagy döntésüket segítő jegyesoktatást így tudjuk érdemben biztosítani.

Április 8 és 11 között (Fényeshét utáni héten) Felvidéki zarándoklatot tervezünk. A kirándulás jelenleg még szervezés alatt van, azonban elmondható, hogy a szállásunk az Alsóbodokon lesz, Nyitra mellett. Programjaink között szerepel szlovák Komárom, Nyitra, Pozsony, Besztercebánya települések megtekintése. Jelentkezni a sekrestyében megtalálható formanyomtatvány kitöltésével, illetve 90.000 Forint befizetésével lehetséges. Az ár tartalmazza a szállást, az étkezéseket, az útiköltséget és a belépőket. Jelentkezési határidő: Március 14. Gyermekeknek illetve nagycsaládosoknak egyéni megbeszélés alapján tudunk kedvezményt biztosítani. Felmerülő kérdésekkel bátran
keressük Balázs Mihály atyát.

Áldott vasárnapot kívánunk!

Balázs Mihály s. lelkész

dr. Jaczkó Sándor parókus

Mihalovics Mihály h. lelkész

Minden jog fenntartva © Budapesti Görögkatolikus Parókia, 2023.

Cím: 1074 Budapest, Rózsák tere 10.  ¦  Telefonszám: +361 322-40072

0
Intézmények
0
Közösségek
0
Karitatív