1074 Budapest, Rózsák tere 10.

2024.05.19.

Holnap, Pünkösdhétfőn hétköznapra eső ünnepi rend alapján végezzük a szertartásokat. A 10 órai Liturgiában lesz az iskolásaink elsőáldozása.

Jövő vasárnap közebédünk lesz. A férfikör tagjai tárkonyos ragulevessel készülnek.
Ehhez kérünk hozzá illő süteményt. Az ebédhez kántoraink különleges zenei élménnyel csatlakoznak. A Kegytárgyboltunk rendkívüli kitelepüléssel gazdagítja a programot, ahol kedvezményes áron lehet több vallásos könyvet, tárgyat vásárolni.

Május hétköznapjain az esti Liturgiák után Parakliszt imádkozunk. A hónap utolsó szerda estéjén pedig Akathisztoszt fogunk énekelni.

Az adóbevallás közeledtével kérjük kedves hívenket, hogy rendelkezhető kétszer 1 %-kal a Magyar Katolikus Egyházat, valamint az egyházközségünk Szent Jozafát Alapítványát szíveskedjenek támogatni.

Szeretettel várunk nyári hittanos táborunkba, amelyet idén Szobra szervezünk 2024. július 1-5. között. Az ötnapos tábor alatt lehetőséged nyílik régi és új ismerősökkel találkozni, túrázni, kirándulni, és nem utolsó sorban lelkiekben is gyarapodni. A tábor minden egyházközségünkhöz kötődő hittanosunk, valamint barátaik számára is elérhető. A tábor költsége idén 30.000 Ft/fő lesz. Jelentkezésedet legkésőbb június 10-ig várjuk.

Áldott vasárnapot kívánunk!

Balázs Mihály s. lelkész

dr. Jaczkó Sándor parókus

Mihalovics Mihály h. lelkész

Minden jog fenntartva © Budapesti Görögkatolikus Parókia, 2023.

Cím: 1074 Budapest, Rózsák tere 10.  ¦  Telefonszám: +361 322-40072

0
Intézmények
0
Közösségek
0
Karitatív